Katalog abecedno


Repozitorij VGUK

(143 zapisa)

Repozitorij VPŠZ

(102 zapisa)

Sveznalica

(962 zapisa)

University of Zagreb Faculty of Humanities and Social Sciences Institutional Repository

Repozitorij Filozofskog fakulteta je digitalna zbirka koja okuplja sve radove kojima su autori djelatnici ili studenti Filozofskog fakulteta i koji nastaju kao rezultat istraživačkog i obrazovnog procesa na Fakultetu. To mogu biti: članci u časopisima ili zbornicima radova, knjige ili poglavlja u knjigama, ocjenski radovi, prezentacije, posteri, rukopisi, izvještaji, nastavni materijali, istraživački podaci, multimedijska i audio-vizualna građa i ostale vrste sadržaja.

Repozitorij je osnovala i o njemu se brine Knjižnica FF-a. Dio radova u repozitoriju su otvoreno dostupni (besplatno i neograničeno javno dostupni), a dio je dostupan samo korisnicima Knjižnice uz autorizaciju AAI@EduHR identitetom, ovisno o odluci autora rada. Radove u Repozitorij mogu pohraniti sami znanstvenici ili studenti, ili se mogu obratiti knjižničarima.

Knjižnica pruža podršku pri unosu, savjetuje u pitanjima autorskih prava i verzija dokumenata i kontrolira kvalitetu bibliografskih podataka, ali ne odgovara za sadržaj pohranjenih dokumenata.

Repozitorij je izgrađen pomoću EPrints 3, slobodnog softvera razvijenog na Sveučilištu u Southamptonu.

(6100 zapisa)
101 - 117 od 117 stavke/a    << < 1 2 3 4 5