Pojedinosti o zapisu

SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI TRAJNIH, POLUTRAJNIH I OBARENIH KOBASICA U INDUSTRIJSKOM POGONU

Digitalni repozitorij Veleučilišta u Požegi

Vidi informacije o repozitoriju  Pogledaj original
 
Polje Vrijednost
 
Naslov SPECIFIČNOSTI U PROIZVODNJI TRAJNIH, POLUTRAJNIH I OBARENIH KOBASICA U INDUSTRIJSKOM POGONU
SPECIFICITY IN THE PRODUCTION OF DRY, SEMI-DRY AND COOKED SAUSAGE IN THE INDUSTRIAL PLANT
 
Autor Purić, Dario
 
Tema meso
obrada mesa
kobasice
čuvanje mesnih prerađevina
BIOTEHNIČKE ZNANOSTI. Poljoprivreda (agronomija). Proizvodnja i prerada animalnih proizvoda.
BIOTECHNICAL SCIENCES. Agronomy. Production and Processing of Animal Products.
 
Opis Rad ne sadrži sažetak.
 
Izdavač Veleučilište u Požegi. Poljoprivredni odjel.
Polytehnic in Pozega. Biotechnical department.
 
Suradnik Zrinščak, Stanko
 
Datum 2013-09-20
 
Vrsta resursa info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
text
 
Format (na primjer PDF) application/pdf
 
Identifikator https://repozitorij.vup.hr/islandora/object/vup:443
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:684057
 
Jezik hrv
 
Prava http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess