Pojedinosti o zapisu

ODREĐIVANJE PARAMETARA KVALITETE MARGARINA

Digitalni repozitorij Veleučilišta u Požegi

Vidi informacije o repozitoriju  Pogledaj original
 
Polje Vrijednost
 
Naslov ODREĐIVANJE PARAMETARA KVALITETE MARGARINA
DETERMINATION OF QUALITY PARAMETERS OF MARGARINE
 
Autor Đura, Mateja
 
Tema margarin
proizvodnja margarina
trendovi
BIOTEHNIČKE ZNANOSTI. Prehrambena tehnologija. Inženjerstvo.
BIOTECHNICAL SCIENCES. Food Technology. Engineering.
 
Opis Rad ne sadrži sažetak.
 
Izdavač Veleučilište u Požegi. Poljoprivredni odjel.
Polytehnic in Pozega. Biotechnical department.
 
Suradnik Ergović Ravančić, Maja
 
Datum 2013-11-22
 
Vrsta resursa info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
text
 
Format (na primjer PDF) application/pdf
 
Identifikator https://repozitorij.vup.hr/islandora/object/vup:447
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:864725
 
Jezik hrv
 
Prava http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess