Pojedinosti o zapisu

UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA

Digitalni repozitorij Veleučilišta u Požegi

Vidi informacije o repozitoriju  Pogledaj original
 
Polje Vrijednost
 
Naslov UTJECAJ UVJETA ČUVANJA NA SIVLJENJE POVRŠINE MLIJEČNIH ČOKOLADA
 
Autor Lesan, Vedrana
 
Tema sirovine za čokoladu
proizvodnja čokolade
čuvanje čokolade
BIOTEHNIČKE ZNANOSTI. Prehrambena tehnologija. Inženjerstvo.
BIOTECHNICAL SCIENCES. Food Technology. Engineering.
 
Opis Rad ne sadrži sažetak.
 
Izdavač Veleučilište u Požegi. Poljoprivredni odjel.
Polytehnic in Pozega. Biotechnical department.
 
Suradnik Škrabal, Svjetlana
 
Datum 2010-07-05
 
Vrsta resursa info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
text
 
Format (na primjer PDF) application/pdf
 
Identifikator https://repozitorij.vup.hr/islandora/object/vup:458
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:489821
 
Jezik hrv
 
Prava http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess