Pojedinosti o zapisu

PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM OBIČNOG KUKURUZNOG ŠKROBA, GLUKOZE I FRUKTOZE TIJEKOM SKLADIŠTENJA

Digitalni repozitorij Veleučilišta u Požegi

Vidi informacije o repozitoriju  Pogledaj original
 
Polje Vrijednost
 
Naslov PROMJENA REOLOŠKIH SVOJSTAVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM OBIČNOG KUKURUZNOG ŠKROBA, GLUKOZE I FRUKTOZE TIJEKOM SKLADIŠTENJA
 
Autor Jakoubek, Josipa
 
Tema kupina
voćna kaša
sredstva za zaslađivanje
škrob
reološka svojstva
BIOTEHNIČKE ZNANOSTI. Prehrambena tehnologija. Inženjerstvo.
BIOTECHNICAL SCIENCES. Food Technology. Engineering.
 
Opis Rad ne sadrži sažetak.
 
Izdavač Veleučilište u Požegi.
Polytehnic in Pozega.
 
Suradnik Obradović, Valentina
 
Datum 2010-09-30
 
Vrsta resursa info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
text
 
Format (na primjer PDF) application/pdf
 
Identifikator https://repozitorij.vup.hr/islandora/object/vup:503
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:335411
 
Jezik hrv
 
Prava http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess