Katalog abecedno


Repozitorij Fesb-a

(0 zapisa)

Repozitorij Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Repozitorij doktorskih, završnih, diplomskih, stručnih i znanstvenih radova Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (0 zapisa)

Repozitorij Grafičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Logo repozitorija (GIF, JPG, PNG), 60x60

Repozitorij Grafičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu je digitalna zbirka koja okuplja cjelovite tekstove ocjenskih radova (doktorski, magistarski, diplomski i završni radovi) kojima su autori djelatnici ili studenti Grafičkog fakulteta.

Dio radova u repozitoriju je u otvorenom pristupu, a dio je dostupan samo putem računala u knjižnici, ovisno o odluci autora rada i autorskim pravima vezanim za radove.

Radove u Repozitorij pohranjuje knjižnica.

Repozitorij je izrađen pomoću EPrints 3 otvorenog softvera.

(3308 zapisa)

Repozitorij Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Repozitorij Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (286 zapisa)

Repozitorij Hrvatskog geološkog instituta

Repozitorij Hrvatskog geološkog instituta (3 zapisa)

Repozitorij Hrvatskog instituta za povijest

Repozitorij HIP-a je zbirka koja u digitalnom obliku okuplja, trajno pohranjuje i omogućuje pristup znanstveno-istraživačkoj, intelektualnoj i kreativnoj produkciji nastaloj radom ustanove, odnosno njenih djelatnika i studenata. U repozitorij se mogu unositi disertacije djelatnika, pre-print radovi, znanstveni i stručni radovi, podaci istraživanja (strukturirane baze podataka), knjige, nastavni materijali, slike, video i audiozapisi, prezentacije te digitalizirana građa. Dio zbirke dostupan je u slobodnom pristupu, dio isključivo putem isp.hr domene za potrebe daljnjih istraživanja. (0 zapisa)

Repozitorij Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman"

Završni i diplomski radovi kadeta i polaznika Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" i druge publikacije HVU-a (214 zapisa)

Repozitorij Instituta za filozofiju

Repozitorij Instituta za filozofiju je zbirka koja u digitalnom obliku okuplja, trajno pohranjuje i omogućuje slobodan pristup znanstveno-istraživačkoj, intelektualnoj i kreativnoj produkciji nastaloj radom ustanove, odnosno njenih djelatnika i studenata. U repozitorij se mogu pohranjivati završni i diplomski radovi studenata, disertacije, pre-print radovi, znanstveni i stručni radovi, podaci istraživanja, knjige, nastavni materijali, slike, video i audiozapisi, prezentacije te digitalizirana građa. (0 zapisa)

Repozitorij Instituta za javne financije

Repozitorij Instituta za javne financije (30 zapisa)

Repozitorij Kineziološkog fakulteta Osijek

Namjena repozitorija Kineziološkog fakulteta Osijek je pohrana(završnih i diplomskih) radova studenata, radove kojima su autori djelatnici Fakulteta (zbornici radova,članci u časopisima, posteri, nastavni materijali, multimedijska i audio-vizualna građa, te ostale vrste sadržaja). (0 zapisa)
51 - 75 od 155 stavke/a    << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>