Katalog abecedno


Repozitorij Fesb-a

(0 zapisa)

Repozitorij Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Repozitorij doktorskih, završnih, diplomskih, stručnih i znanstvenih radova Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (0 zapisa)

Repozitorij Grafičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Logo repozitorija (GIF, JPG, PNG), 60x60

Repozitorij Grafičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu je digitalna zbirka koja okuplja cjelovite tekstove ocjenskih radova (doktorski, magistarski, diplomski i završni radovi) kojima su autori djelatnici ili studenti Grafičkog fakulteta.

Dio radova u repozitoriju je u otvorenom pristupu, a dio je dostupan samo putem računala u knjižnici, ovisno o odluci autora rada i autorskim pravima vezanim za radove.

Radove u Repozitorij pohranjuje knjižnica.

Repozitorij je izrađen pomoću EPrints 3 otvorenog softvera.

(3296 zapisa)

Repozitorij Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Repozitorij Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (286 zapisa)

Repozitorij Hrvatskog geološkog instituta

Repozitorij Hrvatskog geološkog instituta (3 zapisa)

Repozitorij Hrvatskog instituta za povijest

Repozitorij HIP-a je zbirka koja u digitalnom obliku okuplja, trajno pohranjuje i omogućuje pristup znanstveno-istraživačkoj, intelektualnoj i kreativnoj produkciji nastaloj radom ustanove, odnosno njenih djelatnika i studenata. U repozitorij se mogu unositi disertacije djelatnika, pre-print radovi, znanstveni i stručni radovi, podaci istraživanja (strukturirane baze podataka), knjige, nastavni materijali, slike, video i audiozapisi, prezentacije te digitalizirana građa. Dio zbirke dostupan je u slobodnom pristupu, dio isključivo putem isp.hr domene za potrebe daljnjih istraživanja. (0 zapisa)

Repozitorij Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman"

Završni i diplomski radovi kadeta i polaznika Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" i druge publikacije HVU-a (214 zapisa)

Repozitorij Instituta za filozofiju

Repozitorij Instituta za filozofiju je zbirka koja u digitalnom obliku okuplja, trajno pohranjuje i omogućuje slobodan pristup znanstveno-istraživačkoj, intelektualnoj i kreativnoj produkciji nastaloj radom ustanove, odnosno njenih djelatnika i studenata. U repozitorij se mogu pohranjivati završni i diplomski radovi studenata, disertacije, pre-print radovi, znanstveni i stručni radovi, podaci istraživanja, knjige, nastavni materijali, slike, video i audiozapisi, prezentacije te digitalizirana građa. (0 zapisa)

Repozitorij Instituta za javne financije

Repozitorij Instituta za javne financije (30 zapisa)

Repozitorij Kliničkoga bolničkog centra Osijek

Repozitorij Kliničkoga bolničkog centra Osijek (180 zapisa)
51 - 75 od 152 stavke/a    << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>