Katalog abecedno


Repozitorij Kliničke bolnice Merkur

Repozitorij bi se koristio u svrhu osiguravanja dostupnosti, pohrane, zaštite i dugoročnog očuvanja rezultata znanstvenih istraživanja i edukacijske djelatnosti Kliničke bolnice Merkur te njihove bolje vidljivosti, promicanja i dijeljenja znanja u znanstvenoj i akademskoj zajednici na nacionalnoj i međunarodnoj razini. (0 zapisa)

Repozitorij Kliničkoga bolničkog centra Osijek

Repozitorij Kliničkoga bolničkog centra Osijek (180 zapisa)

Repozitorij Klinike za dječje bolesti Zagreb - Repozitorij KDBZ

Repozitorij KDBZ bit će namijenjen okupljanju, pohrani i omogućavanju slobodnog pristupa znanstveno istraživačkoj, intelektualnoj i kreativnoj produkciji nastaloj radom ustanove tj. djelatnika Klinike za dječje bolesti Zagreb. (0 zapisa)

Repozitorij Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Logo repozitorija (GIF, JPG, PNG), 60x60

Repozitorij Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu sadržava digitalni oblik cjelovitih tekstova objavljenih radova djelatnika Medicinskog fakulteta i to poglavito radova objavljenih u znanstvenim časopisima. U Repozitoriju su u manjem broju zastupljeni i cjeloviti tekstovi recenziranih priopćenja objavljenih u kongresnim zbornicima te knjige i poglavlja u knjigama. Repozitorij sadržava cjelovite tekstove onih doktorskih radnji obranjenih na Medicinskom fakultetu za čiju su pohranu autori dali suglasnost. Svi pohranjeni dokumenti u otvorenome su pristupu. Repozitorij gradi i održava Središnja medicinska knjižnica. Repozitorij je uključen u Driver, mrežu slobodno dostupnih europskih repozitorija.

(2862 zapisa)

Repozitorij MEFST

(789 zapisa)

Repozitorij Poliklinike SUVAG

U repozitoriju bi se objavljivali znanstveni i stručni radovi djelatnika institucije, publikacije izdavača kojih je Poliklinika SUVAG kao i ocjenski radovi djelatnika ustanove. (0 zapisa)
76 - 100 od 155 stavke/a    << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>