Pojedinosti o zapisu

Uloga odnosa s javnošću u poslovnom sustavu

EFOS REPOZITORIJ

Vidi informacije o repozitoriju  Pogledaj original
 
Polje Vrijednost
 
Naslov Uloga odnosa s javnošću u poslovnom sustavu
 
Autor Andrović, Saša
 
Tema DRUŠTVENE ZNANOSTI. Ekonomija. Marketing.
SOCIAL SCIENCES. Economics. Marketing.
odnosi s javnošću
trendovi
komunikacija
organizacija
poduzeća
Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o .
 
Opis Završni rad „Uloga odnosa s javnošću u poslovnom sustavu“ se bavi teorijskim dijelom odnosa s javnošću: pojam i definicija odnosa s javnošću, budući izazovi i novi trendovi odnosa s javnošću te nepravilna tumačenja odnosa s javnošću. Pojam odnosi s javnošću predstavlja komunikacijsku aktivnost koja se na engleskom govornom području naziva public relations ili skraćeno PR, a označava komunikaciju između organizacije i njezine javnosti. Odnosi s javnošću su vrlo značajni te predstavljaju promišljeni, planirani i kontinuirani napor za uspostavljanje i održavanje dobrog glasa i obostranog razumijevanja između organizacije i javnosti, koji također uključuju izgradnju dobrih odnosa poduzeća s različitim dijelovima javnosti putem postizanja povoljnog publiciteta.
Primjenjivanje odnosa s javnošću odnosi se na cjelokupno poslovanje poduzeća, kakav je odnos prema zaštiti okoliša, odnos tvrtke prema zajednici, te na kojim projektima radi kako bi uspostavila dobar odnos s javnosti. Također je vrlo bitan način na koji uspostavlja taj odnos s zajednicom. Na navedena pitanja nastojalo se dati odgovor i kroz primjer tvrtke Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o.
 
Izdavač Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Ekonomski fakultet u Osijeku. Katedra za kvanititavne metode i upravljanje.
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek. Faculty of Economics in Osijek. Chair of Quantitative Methods and Informatics.
 
Suradnik Lamza Maronić, Maja
 
Datum 2016-01-25
 
Vrsta resursa info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
text
 
Format (na primjer PDF) application/pdf
 
Identifikator https://repozitorij.efos.hr/islandora/object/efos:65
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:804639
 
Jezik hrv
 
Prava http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess