Pojedinosti o zapisu

UTJECAJ SKLADIŠTENJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM ŠKROBA TAPIOKE, GLUKOZE I FRUKTOZE

Digitalni repozitorij Veleučilišta u Požegi

Vidi informacije o repozitoriju  Pogledaj original
 
Polje Vrijednost
 
Naslov UTJECAJ SKLADIŠTENJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM ŠKROBA TAPIOKE, GLUKOZE I FRUKTOZE
 
Autor Štancl, Marina
 
Tema kupina
voćna kaša
reološka svojstva
tapioka
BIOTEHNIČKE ZNANOSTI. Prehrambena tehnologija. Inženjerstvo.
BIOTECHNICAL SCIENCES. Food Technology. Engineering.
 
Opis Rad ne sadrži sažetak.
 
Izdavač Veleučilište u Požegi.
Polytehnic in Pozega.
 
Suradnik Obradović, Valentina
 
Datum 2010-07-05
 
Vrsta resursa info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
text
 
Format (na primjer PDF) application/pdf
 
Identifikator https://repozitorij.vup.hr/islandora/object/vup:501
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:283773
 
Jezik hrv
 
Prava http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess