Katalog abecedno


Institute for Social Research in Zagreb (ISRZ) Repository

Logo repozitorija (GIF, JPG, PNG), 60x60
Repozitorij Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu uspostavljen je 2015. godine kao rezultat projekta Odsjeka za informatičku djelatnost i Knjižnice IDIZ-a. Za programsko rješenje odabran je Eprints koji se temelji na otvorenom kodu. Repozitorij IDIZ-a osmišljen je na način da knjižničarka pohranjuje bibliografske podatke te, u skladu s autorskim pravima, cjelovite tekstove dokumenata kojima su autori djelatnici Instituta. U Repozitorij se za sada pohranjuju: monografije, poglavlja u knjigama, članci u časopisima i ocjenski radovi (doktorske disertacije, magistarski radovi), a dugoročni cilj je unos svih ostalih vrsta radova (izvješća, studija, neobjavljenih izlaganja na konferencijama i sl.).
(808 zapisa)

Journal of Information and Organizational Sciences

Logo repozitorija (GIF, JPG, PNG), 60x60
Putem ovog repozitorija dostuni su članci objavljeni u časopisu "Journal of Information and Organizational Sciences". Članci su dostpuni nakon besplatne registracije. (263 zapisa)

KBF-Split

(2 zapisa)

REFST

(2024 zapisa)

REPEFZG

(2226 zapisa)

Repozitorij ADU

(157 zapisa)

Repozitorij Doktorske škole Sveučilišta Josipa Jurja u Osijeku

Pohrana obranjenih doktorskih disertacija doktoranada poslijediplomskih interdisciplinarnih sveučilišnih studija Kulturologija, Europski studiji i Komunikologija u Doktorskoj školi Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. (29 zapisa)

Repozitorij Državnog hidrometeorološkog zavoda

Repozitorij Državnog hidrometeorološkog zavoda (2 zapisa)

Repozitorij Fesb-a

(0 zapisa)
26 - 50 od 134 stavke/a    << < 1 2 3 4 5 6 > >>