Pojedinosti o zapisu

ISKUSTVA U PAKIRANJU SVJEŽEG PILEĆEG MESA U KONTROLIRANOJ ATMOSFERI

Digitalni repozitorij Veleučilišta u Požegi

Vidi informacije o repozitoriju  Pogledaj original
 
Polje Vrijednost
 
Naslov ISKUSTVA U PAKIRANJU SVJEŽEG PILEĆEG MESA U KONTROLIRANOJ ATMOSFERI
EXPERIENCE IN THE PACKAGING OF FRESH POULTRY MEAT IN CONTROLLED ATMOSPHERE
 
Autor ZRINSCAK, Stanko
NOVAK, Zeljka
JURISIC, Gordana
 
Tema pileće meso, pakiranje, kontrolirana atmosfera
poultry meat, packaging, controlling atmosphere
BIOTEHNIČKE ZNANOSTI. Prehrambena tehnologija.
BIOTECHNICAL SCIENCES. Food Technology.
 
Opis Cilj rada je utvrditi odstupanja koncentracije omjera plinova na linijama
pakiranja pilećeg mesa u odnosu na zadane kritične limite prema HACCP check
listama. Iz rezultata mjerenja treba donijeti zaključke o važnosti permanentnog
mjerenja omjera zadanih koncentracija plinova jer malene oscilacije mogu bitno
utjecati na smanjenje roka održivosti proizvoda.
The object of this research is to determine the deviation oft the
concentration ratio oft he gas lines packagingc of poultry meat in relation to the set
critical limits HACCP check lists. The measurement results should draw conclusions
about the importance of ongoing measurement of the ratio of the given gas
concentration as small fluctutations can have a significant impact on reducing the
sustainability of the product.
 
Datum 2014
 
Vrsta resursa info:eu-repo/semantics/conferenceObject
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
 
Format (na primjer PDF) application/pdf
 
Identifikator https://repozitorij.vup.hr/islandora/object/vup:942
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:667860
https://repozitorij.vup.hr/islandora/object/vup:942/datastream/FILE0
 
Izvor INTERNATIONAL CONFERENCE “VALLIS AUREA”
ISSN 1847-8204 (Print)
 
Jezik hrv
 
Relacija Vallis Aurea focus on Regional &innovation development, 2014-09-18 - 2014-09-20, Požega (HR)
Veleučilište u Požegi.
Polytehnic in Pozega.
 
Prava info:eu-repo/semantics/openAccess
http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/